Malzemeler
Kreması için
Üzeri için
Milföy hamurlarını hafif unlanmış tezgahta açın. Yuvarlak bir kurabiye kalıbı ile parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Kabarmasını önlemek için hamurların üzerine yağlı kağıt serip bir başka tepsi yerleştirin. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp soğumaya vazgeçin. Krema için süt, toz şeker, un, nişasta, yumurta sarıları ve vanilyayı bir tencereye alın ve orta ateşte muhallebi kıvamında pişirin. Ocaktan almadan evvel tereyağını ilave edip karıştırın. Milföylerin arasına krema sürüp ince dilimlenmiş kayısıları yerleştirerek 3 kat olacak biçimde üst üste dizin. Üzerlerine pudra şekeri serpin. Bal ve tereyağı ile karamelize ettiğiniz kayısı ve kocaman çekilmiş Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.