Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,12
  • EURO
    %0,79
  • ALTIN
    %-2,88
  • BIST
    %1,15
Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı

Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı

Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su kadehi kepekli bulgur
  • 200 gr kuşbaşı dana eti
  • 30 gr tereyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı kırmızı pul biber
  • 3 su kadehi su
  • Tuz

Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır?

Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Bulguru bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Dana etini tencerede tereyağı ile kavurun. Kırmızı pul biber ve salçayı ilave edip 1-2 dakika daha pişirin. Suyu ve tuzu ilave edin. tencerenin kapağını kapatıp su kaynayınca bulguru ilave ederek suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. 20 dakika demlendirip sıcak servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın