Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Kavun Meyveli Dondurma (Cantaloupe Sorbet)

Kavun Meyveli Dondurma (Cantaloupe Sorbet)

Kavun Meyveli Dondurma (Cantaloupe Sorbet) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) kavun
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı su
  • Sıvı çikolata
  • Damla çikolata vs…

Kavun Meyveli Dondurma (Cantaloupe Sorbet) Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Kavunun çekirdekleri ayıklanır, kabuğu soyulur ve dilimlenir.
  2. Dilimlenen kavun 5-6 saat -18 derecede dondurulur ve rondodan geçirilir.
  3. İçersine bal, limon suyu ve su eklenerek tekrar rondodan geçirilir.
  4. Dondurma kabına alınarak -18 derecede 3-4 saat daha dondurulur.
  5. Meyveli dondurmamız kaselere alınır, üzeri tercihe bağlı olarak süslenerek servis edilir.
  6. Biz damla çikolata ve sıvı çikolatayı tercih ettik. Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın