Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Kat Kat

Kat Kat

Kat Kat Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 koli milföy
  • Ekmeğe sürecek çikolata
  • Toz şeker
  • 1 yumurta

Kat Kat Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Donmuş milföy hamurumuzu azıcık çözülmesini bekleyin.
  2. Milföyleri ikiye ayırın.
  3. Ortaya çıkan iki adet kare milföylerin bir tarafına bıçak desteğiyle çizikler atın ve öbür tarafına 1 tatlı kaşığı çikolata sürün.
  4. Hamurun öbür tarafını çikolatalı üzerine kapatın.
  5. Kenarlarını çatal desteğiyle bastırarak kapatalım.
  6. Tepsiye dizelim, yumurtayı sürelim ve hepsinin üzerine şeker serpiştirelim.
  7. Daha sonra evvelden ısıtılmış 180 derece fırına üzeri kızarana kadar pişirelim.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın