Bisküvileri elinizle dağılarak kocaman hırpalanmış ceviz içi ile karıştırın.
Küçük bir tencerede nar suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp servis yapacağınız bardağın 1/3 ’ini dolduracak biçimde aktarıp soğumaya vazgeçin.
Soğuyunca üzerine cevizli bisküvi serpiştirin.
Elma suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine aktarıp soğumaya vazgeçin. Soğuyunca üzerine tekerrür cevizli bisküvi serpiştirin.
Vişne suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine döküp soğumaya vazgeçin.
Üzeri tamamen donunca nane yaprağı ve ceviz içi ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
Dilerseniz, fincanda sunulan limonlu paluze tarifini de sınayabilirsiniz.