Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Kat Be Kat Paluze

Kat Be Kat Paluze

Kat Be Kat Paluze Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 1 çay kadehi vişne suyu
  • 1 çay kadehi elma suyu
  • 1 su kadehi nar suyu
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • Yarım koli kare bisküvi
  • 1 su kadehi ceviz içi

Süslemek için

  • Nane yaprağı
  • Ceviz içi

Kat Be Kat Paluze Nasıl Yapılır?

  • Bisküvileri elinizle dağılarak kocaman hırpalanmış ceviz içi ile karıştırın.
  • Küçük bir tencerede nar suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp servis yapacağınız bardağın 1/3 ’ini dolduracak biçimde aktarıp soğumaya vazgeçin.
  • Soğuyunca üzerine cevizli bisküvi serpiştirin.
  • Elma suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine aktarıp soğumaya vazgeçin. Soğuyunca üzerine tekerrür cevizli bisküvi serpiştirin.
  • Vişne suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine döküp soğumaya vazgeçin.
  • Üzeri tamamen donunca nane yaprağı ve ceviz içi ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Dilerseniz, fincanda sunulan limonlu paluze tarifini de sınayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın