Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %-0,70
  • BIST
    %0,77
Karnabahar Püresi

Karnabahar Püresi

Karnabahar Püresi Tarifi İçin malzemeler

  • Yarım kilogram karnabahar
  • 1 patates
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3/4 çay kadehi krema
  • 1 çay kadehi rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 çay kadehi süt
  • Tuz
  • Karabiber

Karnabahar Püresi Nasıl Yapılır?

  • Karnabaharı çiçeklerine ayırıp yıkayın. 2 su kadehi su ve sütü tencerede kaynatın.
  • Kaynayınca karnabaharları ve küp doğradığınız patatesi ilave edin. Sebzeler iyice yumuşayıp suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin.
  • Sebzeleri mutfak robotundan geçirin. Üzerine tereyağı ve kremayı ilave edin.
  • 1-2 dakika pişirdikten sonra tuz, rendelenmiş kaşar peyniri ve karabiberi ilave edip ocaktan alın. Servis yapın.

Dilerseniz, pratik fırında karnabahar tarifini de sınayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın