Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,18
  • ALTIN
    %1,26
  • BIST
    %1,27
Karmaşık Kat Kat Dondurma Tarifi

Karmaşık Kat Kat Dondurma Tarifi

Karmaşık Kat Kat Dondurma Tarifi İçin Malzemeler

  • Çilek
  • 3 adet muz
  • Limon

Karmaşık Kat Kat Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak muzlar ben üç adet kullandım dilimlenir ve en az 4 saat müddetiniz var ise bir gece buzlukta bekletilir.
  2. Ardından muzlar blenderden geçirilir. resimleri altta krema kıvamında olan muz ikiye parçalanır.
  3. İlk yarısının içine kocamanca dilimlenmiş çilekler ilave edilerek tekerrür blende edilir. istediğiniz kadar çilek kullanabilirsiniz. .
  4. Ardından çilek ve muz karışımı bir kaba boşaltılır ve 5-10 dakika soğutulur.
  5. Muzların kalan yarısına limon suyu ilave edilir. Ve blende edilir.
  6. İlk karışımı koyduğumuz kabın üstüne boşaltılır.
  7. Dondurduktan sonra soğuk servis edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın