Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,20
  • EURO
    %-0,22
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %2,52
Karmaşık Ege Otları Kavurması

Karmaşık Ege Otları Kavurması

Karmaşık Ege Otları Kavurması Tarifi İçin malzemeler

  • 2 kuru soğan
  • 1 demet ısırgan ot
  • 1 demet ebegümeci
  • 1 demet ıspanak
  • 1 demet hardal otu
  • 1 demet tilkişen
  • Kurutulmuş kırmızı biber
  • Zeytinyağı
  • Tuz-Karabiber

Servis için

  • Sarımsaklı yoğurt

Karmaşık Ege Otları Kavurması Nasıl Yapılır?

  • Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında kavurun. İri doğradığınız kurutulmuş acı biberi ekleyip hafif kızartın. Önceden yıkayıp doğradığınız otları ilave edin ve orta ateşte pişene kadar kavurun. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Ocaktan alıp ılındıktan sonra servis tabağına aktarın ve üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirip servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın