Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Karmaşık Dondurma

Karmaşık Dondurma

Karmaşık Dondurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilo süt
  • 2 yemek kaşığı salep
  • 1 su kadehinden bir parmak yetersiz şeker
  • Meyve olarak
  • Muz
  • Şeftali
  • Erik
  • Siyah üzüm
  • Portakal

Karmaşık Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Süt şeker ve salep tencereye koyulur iyice karıştırılır.
  2. Takribî 20 -25 dakika pişirilir.
  3. Soğuduktan sonra düz bir kaba konulur buzluğa atılır.
  4. Her 1 saatte bir dondurma blender ile veya çatalla karıştırılır.
  5. Bu harekât en az 3 kere uygulanır.
  6. İstediğimiz meyveler blender ile püre haline getirilir.
  7. İçine dondurma ilave edip karıştırılır ve buzluğa atılır.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın