Unu geniş bir kaba alın. Ortasını havuz biçiminde açıp yumurtalar ve tuzu ilave edin. Azar azar su ilave edip orta sertlikte bir hamur yoğurun. Hamura rulo biçimi verip 75 gr ’lık parçalar biçiminde ayırın. Hamurların üzerine nişasta serpip her biri 120 cm çapında açın. Yufkaların gerekirse kenarlarından keserek tepsi ebadına getirin. Tepsiye ince bir kat yağ sürün. Yufkaların yarısının aralarına eritilmiş sadeyağ sürürek tepsiye dizin. İnce çekilmiş Antep fıstığı serpin. Kalan yufkaları da aynı biçimde tepsiye dizin. Minik kareler biçiminde kesin. Kalan sadeyağı üzerine bol bol sürün. Evvelden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Fırından alıp oda ısısına gelene kadar soğutun. Şerbeti için su ve şekeri tencereye alıp şurup kıvamına gelene kadar kaynatın. Sıcak şurubu baklavanın üzerine dolaştırarak ilave edin. Şerbeti sürükleyene kadar tepsiyi bu arada hiç kıpırdatmayın bekletip servis yapın.