Yanmaz yapışmaz tavaya yarım su bardağı toz şekerini alıp kısık ateşte karamel rengini alıncaya dek eritelim.
Önceden yağladığınız kek kalıbına karameli hiç süre kaybetmeden dökelim.
Elmaları yıkayıp kabuklarını soyduktan daha sonra iri küpler halinde doğrayalım ve karamelin üstüne alalım.
Kek için yumurta ve şekeri iki 3 dakika köpük köpük olana değin çırpalım.
Diğer malzemeleri de ekleyip kek kalıbına dökelim.
Önceden ısıttığımız 165 derecelik daha alçak üstteki ayarla fırında pişirelim çıkarmadan önce kürdan testi yapalım kürdan pak çıkıyorsa pişmiş demektir.
Soğuyan keki uygun bir tepsiye sıcak su koyup üzerine koyalım karamel erisin yarım saat bu şekilde bekledikten sonra servis tabağına zıt çevirebiliriz.