Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 23.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Dondurmalı Tatlılar
»
Karamelize Ceviz Ve Süt Reçelli Dondurma
Facebook
Twitter
Google+
9 Aralık 2021
0
157
+
-
Karamelize Ceviz Ve Süt Reçelli Dondurma
Karamelize Ceviz Ve Süt Reçelli Dondurma Tarifi İçin Malzemeler
5 yemek kaşığı esmer şeker
1 çay kadehi kocaman kırılmış ceviz
4,5 çay kadehi akışkan krema 5 dl
2 çay kadehi süt reçeli 400 gr
1 taze vanilya veya 1 yemek kaşığı vanilya toz
1 çay kaşığı tuz
Karamelize ceviz
1 portakal kabuğu rendesi
Karamelize Ceviz Ve Süt Reçelli Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Şeker tavaya alınır ve eritilir.
Eriyen şeker, kendiliğinden yine topaklanır.
Topaklanan şeker, karıştıra karıştıra yine eritilir ve karamelize olması sağlanır.
Eriyen şekerin içine, hemen cevizler atılıp karıştırılır ve tepsi kağıdına dökülüp dağılır.
10 dakika bekleyen cevizlerin şekeri katılaşınca, istediğiniz büyüklükte ayrılınır.
Değişik tarafta akışkan krema çırpılır ve kaymak elde edilir.
Vanilya ve tuz süt reçeline katılarak kaymağa ilave edilir.
Rendelenen portakal kabuğu ve kırılan karamelize cevizlerin tamamı kaymağa ilave edilerek hafifçe karıştırılarak kaba konur.
Dondurucuya kaldırılarak takribî 5-6 bekletilir.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
Karamelize Ceviz Ve Süt Reçelli Dondurma Tarifi
Karamelize Ceviz Ve Süt Reçelli Dondurma Tarifi nasıl yapılır
kolay Karamelize Ceviz Ve Süt Reçelli Dondurma Tarifi
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Natürel Meybuz Meyve Süt Ve Bal İle
Önceki Yazı
Konut İmali Dondurma Şeftali
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı