Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %0,29
  • ALTIN
    %-0,04
  • BIST
    %-0,42
Kaparili Ve Mantarlı Kış Yemeği

Kaparili Ve Mantarlı Kış Yemeği

Kaparili Ve Mantarlı Kış Yemeği Tarifi İçin malzemeler

  • 2 defne yaprağı
  • 200 gr kültür mantarı
  • 1 su kadehi kapari
  • 10~12 arpacık soğan
  • 1 kahve fincanı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 3~4 yaprak kurutulmuş domates
  • 3 büyük boy domates
  • 1 kase ıspanak kökü

Kaparili Ve Mantarlı Kış Yemeği Nasıl Yapılır?

  • Mantarların yalnızca sap kısımlarını kesip nemli bir bezle silin. Ispanak köklerini yıkayıp süzün.
  • Zeytinyağını tencerede ısıtıp arpacık soğanlarını kavurun. Küp doğranmış domatesi, doğranmış kurutulmuş domatesi ve salçayı ilave edin.
  • Kavurmaya devam edin. Ispanak köklerini, mantarı, defne yapraklarını ve kapariyi ilave edin. Bir kadeh sıcak suyu ilave edin.
  • Orta ateşte, 15 dakika pişirin. Ocaktan alın, sıcak servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın