Yumurta ve şekeri mikserle çırparak köpürtün. Akışkan yağ ve 3 kaşık kaynar su ilave ederek çırpmaya devam edin.
Un, kakao, vanilya ve kabartma tozunu da ilave edip harmanlayın. Tereyağı ile yağladığınız kalp biçimindeki kek kalıbına hazırladığınız karışımı dökün.
Pandispanya hamurunu, evvelden ısıtılmış 170 derece fırında 20-25 dakika kadar pis¸cerahat.
Soğuduktan sonra kalıptan çıkarın ve 2 denk parçaya bölün.
Krem şantiyi soğuk süt ile katılaşana kadar çırpın. Kekin arasına bir ölçü sürün ve çilek dilimleri yerleştirin. Üzerine öteki keki yerleştirin. Kekin tamamını krem şanti ile kaplayın. Üzerini çilek ile süsleyip iyice soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.