Şeker, vanilya, kakao ve kıyılmış çikolatayı bir kapta harmanlayın. Yumurtaların sarılarını aklarından ayırın. Sarılarını mikserde iyice çırpın. Yumurta aklarını 1 tutam tuzla köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
Margarini geniş bir tencerede eritin. Unu ilave edip sararıncaya kadar kavurun. Sütü azar azar ilave edip topaklaşmadan pişirmeye devam edin.
Kakaolu karışımı ilave edip aralıksız çırparak kısık ateşte pişirin. Kaynamaya başlayınca çırpılmış yumurta sarılarını ilave edin. 2 dakika kadar pişirip ocaktan alın.
Hazırladığınız unlu karışımı tahta bir kaşıkla aralıksız karıştırarak yumurta aklarının olduğu kabın içine azar azar ilave edin.
Plastik spatula ya da tahta bir kaşıkla kasenin ortasından batırıp içindeki malzemeyi yuvarlak hareketlerle altüst ederek çok faza karıştırıp köpüğünün sönmesine izin vermeyin karıştırın.
Isıya dayanıklı sufle kabının içini yağlayıp her tarafına denk ölçüde şeker serpin. Hazırladığınız sufle harcını dökün.
Evvelden ısıtılmış 220 dereceye ayarlı fırında pişirin. Fırından alıp hemen üzerine pudra şeker serpiştirin. Hemen servis yapın.