Malzemeler
Üzeri için
Minik bir kapta pudra şekeri ve kakaoyu harmanlayın. Yumurta aklarını karıştırma kabına alıp mikserle kabarıncaya kadar çırpın. Krem tartar ilave edin. Çırpmaya devam ederken toz şekeri kaşık kaşık ilave edin. Kakao karışımını eleyerek yumurta aklarına ilave edin ve spatula ile karıştırın. Karışımı yağlı kağıt serili tepsiye iki denk ölçüde yuvarlak biçimde yayın. 150 dereceye ayarlanmış fırında 45-50 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya vazgeçin. Krema, vanilya ve pudra şekeri mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın ve buzdolabında soğutun. Soğuyan merenglerin üzerine kremayı yayın. Minik kesilmiş kivi, üzüm, ahududu ve yaban mersinlerini kremanın üzerine yerleştirip servis yapın.