Kakaolu Ve Çikolata Parçacıklı Dondurma Tarifi İçin malzemeler
3 muz
2 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı kefir
1 yemek kaşığı bal
1 çay bardağı damla çikolata Tercihen bitter
Servis önerisi
Dondurma külahları
Renkli pepito şekerlemesi
Fındık içi İri çekilmiş
Kakaolu Ve Çikolata Parçacıklı Dondurma Nasıl Yapılır?
Muzları dilimleyip buzlukta 2 saat kadar bekletin. Dondurduğunuz muzları, kefiri ve balı mutfak robotuna aktarıp püre haline getirin. Karışımı buzluğa dayanıklı kaba aktarın. En son damla çikolataları ekleyin. Spatula ile tekerrür karıştırıp buzluğa aktarın. En az 6 saat daha beklettikten sonra dilerseniz külahlarda servis yapın.