Malzemeler
Üzeri için
2 koli kakaolu sandviç bisküviyi poşet içerisine alıp poşetin ağzını kapatın. Üzerine merdane desteğiyle bastırıp ezerek kaba alın. Üzerine eritilmiş tereyağını dolaştırıp karıştırın. Kare bir kaba yağlı kağıt serin. Tereyağlı bisküvi harcını döküp her tarafına denk biçimde yayın. Kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtın ve ocaktan alın. Üzerine çikolataları ilave edip eritin ve karıştırın. Kurutulmuş meyveleri bıçak desteğiyle ufak parçalara kesin ve ayrılınmış cevizle beraber çikolatalı kremaya ilave edip karıştırdıktan sonra bisküvili harcın üzerine yayın. Kalan 2 koli bisküviyi de yeniden poşet içerisinde merdane desteğiyle bastırıp ezin. Çikolatalı kremanın üzerine döküp malzemenin birbirine karışması için kaşığın tersiyle hafif bastırın. BEyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Bisküvili malzemenin üzerine dolaştırın. Buzdolabında en az 4 saat veya derin dondurucuda en az 2 saat dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.