Toz antep fıstığı yada badem, ceviz fındık (Tercihen )
Kakaolu Truff Tarifi Nasıl Yapılır?
Uygun bir kaba 2 paket petibör bisküvi alalım ve elimizle küçük parçalar haline getirelim.
Üzerine diğer malzemeler eklenir sırası önemli değil 😬 sadece sütümüz kontrollü olarak ekleniyor.
İlk önce bir çay bardağı süt eklenir ve diğer yarım çay bardağı kontrollü olarak eklenir.
Yoğurulan bisküvilere istediğiniz şekilde şekillendirebilirsiniz ben bu şekilde tercih ettim isterseniz top haline yada dörtgende yapabilirsiniz.
Sonrasında buz dolabına alarak bir süre dinlenmeye alalım.
O sırada 250 gram sütlü çikolata yada dilerseniz bitter çikolata farketmez benmari usulü eritilir ve buzdolabında beklettiğimiz ürünler çikolataya bulanarak yağlı kağıt üzerine konur.
Üzeri çikolatası donmadan istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.
Süsleme işlemi bitince tekrar buzdolabına kaldırılır 3-4 saat kadar daha bekletilir.
Sonrasında servise hazır 🙈🙈 Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🌹🥰.