Malzemeler
Pandispanya İçin
Ekstra Malzemeler
Kreması için
Pandispanyanın üzeri için
Yapılışı
Yumurta, toz şeker ve tuz bir kap içerisinde çırpılır. Sonra diğer malzemeler de eklenerek çırpmaya devam edilir. Sıvı yağ ile yağlanan borcama harç dökülür. Önceden 180 derecede ısıtılan 15 dakika iyice pişirilir. Soğuyan kek çatal ile delikler açıldıktan sonra süt gezdirilir. Ardından tüm krema malzemeleri bir tencereye eklenir. Tereyağı haricindeki diğer malzemeler iyice karıştırılır. Kıvam aldıktan sonra tereyağı eklemesi yapılır ve pandispanya kekinin üzerine dökülür. Üstünü süslemek için süzgeç ile kakao elenerek gezdirilir. Buzdolabında 2 saat bekletildikten sonra kek dilimlenerek servis edilir. Afiyet olsun.