Kakao ve tarçını 1 çay kadehi kadar su ile akışkan macun kıvamına getirelim, su yetmezse ilave yapılabilir.
Derin bir kap içine 3 yumurtayı kıralım. 1 tanesinin sarısını kenara ayıralım.
2 su kadehi şekeri karıştıralım.
1 su kadehi yoğurt ve bir su kadehinden az çiçek yağı ilave ederek karıştırmaya devam edelim.
1 kilo unu ve 1 kutu kabartma tozu isteyen karbonatta koyabilir karışıma ilave edip karıştırmaya devam edelim kulak memesi kıvamında bir hamur elde edelim.
Hamurumuzu iki denk parçaya ayıralım merdane ile 1 cm kalınlığında elips olarak açalım.
Daha evvel hazırladığımız kakaolu ve tarçınlı iç harcı açılan hamurun üzerine elimiz ile yayalım.
Üzerine kocaman parçalı ceviz kırıklarını serpelim.
Hamurumuzu rulo yaparak saralım.
Üzerine yumurta sarısı sürelim.
Tepsiye hamuru yerleştirirken ek yerini alt kısımda vazgeçelim.
Ayırdığımız öteki hamur içinde aynı operasyonu yapalım.
180 derecede ısıttığımız fırında 30 dk kadar üzeri kızarana dek pişirelim.