3/4 su kadehi süte 2 yemek kaşığı kakao ve 2 yemek kaşığı toz şeker ilave edilerek kaynayana kadar karıştırılır. Kaynadıktan sonra altı kapatılır ve çikolatalar ilave edilerek eriyene kadar karıştırılır.
Isıya dayanıklı minik bir kap içine 1 yumurta ve 3 yemek kaşığı toz şeker ilave edilerek evvel elde bir mikser ile 1 dakika çırpılır; daha sonra ocağın altı yakılarak küçük bir tencereye 2 parmak kalınlığında su konup ısıtılır.
Üzerine yumurtalı kap oturtularak mikser ile 3 dakika süresince çırpılır. Bu harekât ile yumurta pastörize olarak pişer ve beyaz kremamsı bir görünüm kazanır.
Çikolatalı karışım yumurtalı karışıma dökülerek spatula ile karıştırılır.
Homojen hale gelen karışım ayrı bir yerde çırpılmış kremaya dökülerek karıştırılır. Son olarak streç film serilmiş kaba dökülerek buzluğa atılır.