Öncelikle oda sıcaklığındaki yumurtaları şeker ile yüksek devirde çırpıyoruz.
Öteki malzemeleri ekliyerek çırpıyoruz.
En son unu hakimiyetli biçimde ilave ediyoruz. Hamurumuz cıvık kıvamda olucak katı olursa kekimiz sert olur.
Kalıbımızı margarin ile yağlayıp un serpip fazla namı silkeliyoruz.
Üst kakaosunu köyü kıvam alana kadar pişiriyoruz.
Soğumaya vazgeçiyoruz ara ara karıştır kabuk yakalamasın parlak olması için bir parça margarin ilave et. Püf noktası.
Soğuk fırına atıyoruz ki kendini fırın kızana kadar mayalıyacak kabarana kadar 150 derecede pişicek kabarınca 200 çıkıcak hanımlar kabarıp kızarana kadar netlikle fırın kapağını açmayınız. Afiyet olsun.