Şurubu hazırlamak için granül kahveyi sıcak suyla karıştırarak iyice erimesini sağlayın.
Kreması için mascarpone peyniri, toz şeker, süt ve kremayı çırpın. Granül kahveyi ilave edin. Kedidili bisküvilerini hazırladığınız şurupla nemlendirip, kelepçeli yuvarlak bir kek kalıbının tabanına ve dik olarak kenarlarına yerleştirin. Mascarpone peynirli kremadan üzerine yayın.
Kremanın üzerine ince dilimlediğiniz muzlardan yerleştirin. Muzların üzerine bir gizeme daha şurupla nemlendirdiğiniz kedidili bisküvilerinden yerleştirip tekerrür krema yayın ve muz dilimleri yerleştirin. En üst katta krema olacak biçimde kremanız bitene kadar aynı harekâtı tekrarlayın.
Buzdolabında en az 2 saat bekletin. Üzerini muz dilimleri ile süsleyerek soğuk servis yapın.