Vanilyalı muhallebi için yarım su kadehi şeker, 2 yemek kaşığı mısır unu ve 1 + 1/4 su kadehi sütü bir tencereye alın ve karıştırın. Bir yumurta sarısını da ilave ederek orta ateşte karıştırarak pişirin.
Tencereyi ocaktan alarak içine 2 yemek kaşığı tereyağı ve vanilyayı ilave ederek kadehlere dökün.
Kahveli kat için yarım su kadehi şeker, 2 yemek kaşığı mısır unu ve sütün 1/3 ’ şanı bir tencereye alın. İyice çırparak 1 yumurta sarısını da ilave edip orta ateşte koyulaşana kadar pişirin.
Tencereyi ocaktan alarak 2 yemek kaşığı tereyağı ve Türk kahvesini de ilave ederek karıştırın. Soğuduktan sonra vanilyalı katın üzerine aktarın.
Çikolatalı kat için kalan şekeri, mısır ununu ve kalan sütü yavaş yavaş bir tencereye ilave ederek karıştırın. Orta ateşte, kalan yumurtanın sarısını da ilave edip koyulaşana kadar pis¸cerahat. Kalan tereyağını ve kakaoyu da ilave ederek soğumaya bırakın.
Soğuyan karışımı kadehlerin en üstüne paylaştırarak 2 saat kadar buzdolabında bekletin. Dilerseniz üzerine çikolata parçaları ya da krem şanti ilave ederek ve servis yapın.