Fırını 210 dereceye ayarlayın. 3 cm enindeki zencefili fıstıklarla beraber doğrayın. Közlenmiş kiraz domatesleri tereyağı ile soteleyin. Renkli biberleri jülyen doğrayıp ilave edin ve esmer şekeri ilave edip sotelemeye devam edin. Antep fıstığı ile zencefil karışımını da tavaya aktarın. Tuz ve karabiberle tatlandırın ve 5 dakika daha soteleyin. Bu karışımı uygun ebatta kesilmiş 4 yağlı kağıda yerleştirin. Kase görünümü verip kağıdı dışarı doğru kıvırıp fırında 10 dakika pişirin. Akdeniz yeşillikleri ve göbek salatayı zeytinyağı ve balsamik sirkeyle harmanlayın ve 4 porsiyona ayırın. Ortalarına kağıtta pişirdiğiniz domates ve renkli biber karışımını kağıtla beraber yerleştirin. Üzerini kapari çiçeği ile süsleyip servis yapın.