Ilk Önce hamuru hazırlayalım bunun için şekeri ve yumurtayı barbar alıp çırpıcı ile çırparak işe başlayalım.
1-2 rengi açılana değin çırpın, sonra erimiş ve ılımış margarini ekleyip şeker ve yumurtaya yedirin .
Ardından süt, karbonat ve unu ekleyip koyu bir karışım elde edene dek karıştırın hamurumuz bu dek kolay.
Arkasından fırın tepsisine küçük kek kağıtlarını sıra sıra mümkünse sıkıştırarak dizin ve içine birer tatlı kaşığı kek harcından koyun (ölçü fazla kayda değer çok koyarsanız pozitif kabarır ve sosu dökecek yer kalmaz)
Yaklaşık kağıdın 1/4 değin kısmını doldurun daha sonra tepsiyi fırının orta rafına yerleştirin 150 derecede fanlı az çok 20 dk pişirin üzerleri altın sarısı olunca tamamdır.
Sos içinde margarin hariç bütün sos malzemelerini bir sos tenceresine ekleyin karıştırın.
Margarini kıvam vermesi için en son ekleyin eridiğinde ve sos tamamen koyulaştığında olmuş demektir.
Pişen keklerin üzerine bir yemek kaşığı ekleyerek üzerini örtecek şekilde yayınlama.
Üstüne hindistan cevizi yakışıyor normalde evde olmadığı için farklılık yapıp esmer şeker kullandım.