Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,65
  • ALTIN
    %1,55
  • BIST
    %1,94
Kadife Yürek Pasta

Kadife Yürek Pasta

Kadife Yürek Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı değişken yağ
  • 1 su bardağı küp küp doğranmış tereyağı
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2.5 su bardağı un
  • 1 yemek yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı süt
  • Kırmızı yiyecek boyası
  • Kekin arasına kremşanti muz ve damla çikolata

Kadife Kalp Pasta Tarifi Yapılışı

  1. İlk olarak tereyağı ve şekeri efendice mikserle karıştırın.
  2. sonradan şekeri ekleyip karıştırın.
  3. Sonradan geri kalan bütün malzemeleri ekleyip ayrıntılarıyla çırpın.
  4. 180 derece ısıtılmış olan fırına atın o sırada kremşantinizi hazırlayın.
  5. Kek piştikten sonra soğumaya bırakın.
  6. Kek soğuduktan sonra yürek şekli verip ortadan ikiye ayırın.
  7. İçine kremşanti muz ve damla çikolata ekleyebilirsiniz.
  8. Arta kalan kek parçalarını robottan geçirin.
  9. Kekin arasına ve etrafına kremşanti sürün.
  10. Son olarak ufaladığınız kek parçalarını kekin üstüne serpin🤗.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın