Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %-0,12
  • BIST
    %-0,42
Kabaklı Ve Dereotlu Omlet

Kabaklı Ve Dereotlu Omlet

Kabaklı Ve Dereotlu Omlet Tarifi İçin malzemeler

  • 2 kabak
  • 3 yumurta
  • 2 yemek kaşığı süt
  • 4~5 dal dereotu
  • 1 çay kadehi lor peyniri
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber

Kabaklı Ve Dereotlu Omlet Nasıl Yapılır?

Kabakları rendeleyip suyunu sıkın ve yapışmaz yüzeyli bir tavada hafif soteleyin. Ocaktan alıp soğumaya vazgeçin. Yumurtaları geniş bir kaseye kırın. Sütü ilave edip çırpın. Soğuyan kabaklar, ince kıydığınız dereotu ve lor peynirini ilave edin. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp karıştırın. Tereyağını geniş bir tavada eritin. Yumurtalı harcı tavaya döküp her iki suratını da pişirin. Sıcak servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın