Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,77
  • BIST
    %3,72
Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 büyük dilim bal kabağı
  • 1+1/4 çeyrek su kadehi toz şeker
  • Tahin
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Bal kabakları çok kalın olmayacak biçimde hoşça doğranıp pişirilecek tencereye alınır.
  2. Üzerine şeker serpilir ağzı kapalı halde 1 gece bekletilir.
  3. Daha sonra sulanmış olan kabaklar orya ateşte kabaklar pişene kadar ağzı kapalı pişirilir.
  4. En son ağzı açılarak bir kaç dakika pişirilip şerbetinin ağdalanması sağlanır.
  5. Üzerine tahin ve cevizle servis edilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın