Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,06
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %-0,03
  • BIST
    %1,14
Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi

Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi

Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi Tarifi İçin malzemeler

  • 400 gr haşlanmış bezelye
  • 2 diş sarımsak
  • 1 soğan
  • 1 çay kadehi zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Muskat
  • 2 havuç
  • 2 kabak
  • 4 dilim pastırma

Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi Nasıl Yapılır?

Soğanı küp biçiminde doğrayıp 2 yemek kaşığı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Bezelye ile kavrulmuş soğanı mutfak robotunda sürükleyerek püre haline getirin. Sarımsakları rendeleyip 2 yemek kaşığı zeytinyağında soteleyin. Bezelye püresini ilave edip karıştırın. Tuz, karabiber ve muskat ilave edin. Sebzeleri jülyen doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Pastırma dilimlerini ilave edip karıştırın. Bezelye püresini servis kaselerine paylaştırın. Üzerine sotelenmiş sebzeleri yerleştirip servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın