Ortadan ikiye bölüp çekirdeklerini çıkardığınız kayısıları iri parçalar halinde kesin.
Kabuklarını soyduğunuz kivileri doğrayın.
Nektarinleri diğer meyvelerle uyumlu olacak şekilde kesin.
Tane formunda olan ayıklanmış vişne, yaban mersini ve frambuazı katıp tüm meyveleri derin bir kasede karıştırın.
Silikon ya da cam kalıplara meyveleri eşit olarak paylaştırın.
Jel görüntüsünü alacak muz jölesini hazırlamak için; muz aromalı toz jöle karışımını çelik bir karıştırma kabına boşaltın.
Öncelikle sıcak su katıp toz karışımı tamamen eriyene kadar bir çırpıcı yardımıyla karıştırın.
Karışım tamamen eridiğinde soğuk suyu katıp karıştırma işlemini sürdürün. Bir an önce tamamen soğuyup toparlanmaya başlaması için karıştırma kabını buz dolu bir kase üzerine oturtun. Aralarda karıştırmayı sürdürün.