Kabağın kabuğunu kazıyın. Patlıcanın kabuğunu soyun. Verev biçimde dilimler kesin. Izgaraya veya tavaya zeytinyağı sürün. Patlıcan ve kabağı hafif pişirin. Sandviç ekmeklerini yarıya parçalayıp üzerlerine zeytinyağı sürün. Yağsız tavada veya ızgarada hafif kızartın. Kabak ve patlıcan dilimlerini sandviç ekmeklerinin üzerine paylaştırın. Közlenmiş biberleri de dilimleyip ekmeklerin üzerine yerleştirin. Tuz, karabiber serpin. Fırça desteğiyle ezilmiş sarımsağı paylaştırın. Fesleğen yapraklarını üzerine yerleştirdikten sonra rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kaşar peyniri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarmaya yakın parmesan peyniri serpin ve tekerrür fırına verip 2 dakika daha pişirin. Fırından çıkarıp sıcak servis yapın.