Malzemeler
Izgara keçi peyniri için
Sosu için
Tortilla ekmeklerini muffin kalıplarına ya da ısıya dayanıklı yuvarlak kalıplara yerleştirin. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar takribî 10-15 dakika pişirin. Göbek marulu kocaman doğrayıp geniş bir kaba alın. Jülyen doğradığınız kırmızı kapya biberi ve havucu ilave edin. Küp doğradığınız domatesler, dilimlenmiş siyah zeytin, darı ve jalepano biberi turşusunu ilave edip karıştırın. Izgara keçi peyniri için peyniri yuvarlak dilimleyin. İzli bir döküm tavada renkleri hafif dönünceye kadar kızartın. Üzerlerine bal dolaştırıp ocaktan alın. Sosu için zorunlu olan tüm malzemeyi bir kaseye alın. Bir çatal takviyesiyle çırpın ve salatanın üzerine dolaştırıp karıştırın. Salatanızı tortilla kaselerine paylaştırın. Üzerlerini ızgara keçi peyniri ile süsleyerek servis yapın.