Tatlı Tarifleri, Pratik Tatlılar, Hızlı Tatlı Tarif
Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,37
  • EURO
    %1,61
  • ALTIN
    %1,71
  • BIST
    %0,17
İsveç Keki Nasıl Yapılır

İsveç Keki Nasıl Yapılır

Malzemeler
  • 2 Yemek kaşığı Elma Sirkesi
  • 6 Yemek kaşığı Kakao
  • 2 Tatlı kaşığı Karbonat
  • 0.75 ( 3/4 ) Su bardağı Sıvı Yağ
  • 2 Su bardağı Su
  • 2 Su bardağı Toz Şeker
  • 3 Su bardağı Un
  • 1 Yemek kaşığı Vanilya
Üzeri İçin
  • 1 Paket Çikolatalı Puding

Yapılışı

Kek için kuru malzemeleri bir kapta karıştırın. Sıvı malzemeleri de ayrı bir kapta karıştırın. Sıvıları kuru malzemelere bir yandan karıştırarak yavaş yavaş ekleyin. Karışımı (bu kısmı çok önemli) çok iyi yağlanmış derin veya geniş bir kek kalıbına dökün. 175 derecede 35-40 dakika pişirin. Bu arada pudingi pişirin. Kek pişip puding de hafif ılınınca kekin üzerine döküp servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın