İlk olarak ıspanak yapraklarını, süt ve akışkan yağı bir kabın içerisine alıp el blenderı ile ıspanaklar iyice ufalana kadar blender den geçirelim.
Ayrı bir kapta şeker ve yumurtaları köpüren e kadar çırpalım.
Çırptığımız şeker ve yumurtaları, blender den geçirdiğimiz ıspanak ile birleştirelim ve tekerrür mikserle çırpalım.
Geriye kalan malzemeleri de ilave edip son bir defa çırpalım.
Evvelden ısıttığımız 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim bir kürdan ile pişip pişmediğini hakimiyet edebilirsiniz .
Bu arada krem şantiyi yapalım.
Fırından çıkan kekimizin ilk sıcaklığı çıkınca ortadan ikiye ayrılarak veya kabaran üst kısmı ayrılarak süt ile nemlendirelim ve arasına krem santiyi sürüp azıcık dinlendirelim.