Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar mikser ile çırpalım ıslak kek tariflerinde bu ayrıntı önemlidir oldukça çok çırpılsın.
Daha sonra sıvı yağını, sütünü, kakaoyu, kabartma tozunu ve ununu ekliyoruz mikser ile değil normal çırpıcı ile yapalım ki yumurtalarımız sönmesin.
Kek kıvamından biraz daha akışkan olması gerekiyor ona dikkat edelim.
Daha sonra yağlamış olduğumuz borcama harcı dökelim ve önceden ısıtmış olduğumuz 170 derece fırında 25-30dk pişirelim kontrollü pişirelim fırınlar farklılık göstere biliyor.
Daha sonra ocakta sosunu hazırlayalım.
Önce sütümüzü ,şekerimizi ,sıvı yağımızı ve kakaomuzu ve iki yemek kaşığı nutellayı karıştırıp ocağa alalım .