Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,22
EURO
%-0,66
ALTIN
%1,35
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 22.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Karışık Tatlı Tarifleri
»
Islak Kek
Facebook
Twitter
Google+
14 Nisan 2021
0
179
+
-
Islak Kek
Islak Kek Tarifi İçin Malzemeler
3 yumurta
1,5 su kadehi şeker
1,5 su kadehi süt
1 su kadehi akışkan yağ
25 gram kakao
1 kutu kabartma tozu
1 kutu vanilya
2 su kadehi un
1 su kadehi kakaolu karılım bunu kek hamurundan ayıracağız
2 su kadehi süt
Islak Kek Tarifi Yapılışı
Yumurta ve şekeri iyice karıştırıyoruz.
Akışkan yağ, süt, kakaoyu da ilave edip tekerrür karıştırıyoruz.
Kekimizi nemlendirmek için 1 su kadehi bu karışımdan ayırıyoruz.
Kalan karışıma un, kabartma tozu, vanilyayı ilave edip tekerrür karıştırıyoruz.
Yağlanmış borcama kek hamurumuzu döküp evvelden 175 derece ısıttığımız fırına koyuyoruz.
25-30 dakika kekimizin pişmesini beklerken üst sosunu hazırlayamaya geçiyoruz.
Üst sosunu hazırlarken kakaolu karışımı ve iki kadeh sütü ayrı bir kapta 5 dakika kadar kaynatıyoruz.
Pişen kekimizin ilk sıcaklığı geçtikten sonra kekimizi dilimleyip hazırladığımız kakaolu sosunu her yerine dağılacak biçimde dolaştırıyoruz.
3 saat kadar dinlendikten sonra servise hazır hale kazanç.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
Islak Kek Tarifi
Islak Kek Tarifi nasıl yapılır
kolay Islak Kek Tarifi
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Tart Kalıbında Zebra Kek
Önceki Yazı
Üzümlü Kayısılı Kek
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı