Bir karıştırma kabının içerisine unu, toz şekeri, kabartma tozunu, vanilyayı ve tuzu ilave edip karıştırın. Ayrı bir kabın içerisinde yumurtayı çırpın. Çırptığınız yumurtaya sütü ve yoğtümördü ilave edip 1-2 dakika daha çırpın. Unlu karışımı, yumurtalı karışıma ilave edip iyice karıştırın. Eritilmiş tereyağı ilave edin. Pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar çırpmaya devam edin. Wa e aygıtını 250°C-270°C ısıya ayarlayın. Isıtılmış ve çok hafif yağlanmış cihaza wa e hamurunu azar azar dökün. 2 dakika pişcerahat. Pişen wa eların üzerine krem çikolata sürün, dilimlenmiş incirleri yerleştirin, pirinç fındıkları da serpip bekletmeden servis yapın.