İncirleri sıcak su içinde 15 dakika kadar dinlendirin. Karanfil ve yıldız anasonu havanda ezin.
Yumuşayan incirleri cevizlerle birlikte blendera alın üstüne karanfil, tarçın ve yıldız anasonu ekleyip püre haline gelinceye kadar kısa aralıklarla çalıştırın.
Hamur için yumurta, toz şeker, yoğurt ve tereyağını yoğurma kabına alıp karıştırın. Üstüne unu ekleyip yoğurun.
Ele ve kaba yapışmayan bir hamur elde edince tezgaha alın ve 1-2 dakika daha yoğurun.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın tezgahta elinizle bastırıp açın.
Ortasına yarım tatlı kaşığı incirli harçtan soyun ve damla şekli vererek kapatın.
İsteğe göre kenarlarına fotoğraftaki gibi ince çizgiler yaparak şekil verin.