Kreması için: krem şanti ve vanilya hariç malzemeler bir tencereye alınır ve pişirilir. Göz göz olunca ocaktan alınır ve vanilya ilave edilerek karıştırılır ve soğumaya vazgeçilir.
Ilıyınca krem şanti toz haline ilave edilir ve mixer ile çırpılır.
Ganaj için; 200 ml akışkan kremayı ocağa alalım fokurdamaya başlayınca içine çikolatayı ilave edelim ve eritelim ve soğutalım.
Hamuru için: tereyağı, bir tutam tuz ve su bir tencereyle ocağa alınır.
Yağ eriyene ve su kaynamaya başlayana kadar beklenir kaynayınca altı kısılıp un eklenir. Kaşıkla süratli süratli karıştırılarak hamur derlenir.
2-3 dakika kısık ateşte karıştırarak kavurun ve soğumaya vazgeçin.
Ilıyınca içine 4 adet yumurta teker teker kırarak hamura yedirelim ve sıkma torbasına doldurun.
175 derece 20-25 dakika pişirelim.
Soğuyunca ilavelerimizi bıçak keselim ve içine çay kaşığı veya sıkma torbası ile kremadan dolduralım.