Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %0,40
  • ALTIN
    %0,42
  • BIST
    %-0,38
İç Bakla Ve Enginarlı Makarna

İç Bakla Ve Enginarlı Makarna

İç Bakla Ve Enginarlı Makarna Tarifi İçin malzemeler

  • 1 kutu buket makarna
  • 4 adet enginar
  • 1 adet soğan
  • 400 gr. iç bakla
  • Birkaç yaprak tere
  • 1/2 demet derotu
  • 40 ml. zeytinyağı
  • 40 gr. rendelenmiş parmesan peyniri veya rendelenmiş light kaşar peyniri
  • Taze çekilmiş karabiber
  • Tuz

İç Bakla Ve Enginarlı Makarna Nasıl Yapılır?

Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım… Makarnayı bol tuzlu suda aldente olarak haşlayıp süzün.

Enginarları dörde kesin. Soğanı atayıp küp kesin. Dereotunu incecik kıyın.

Tencereye zeytinyağını koyun, ısınınca soğanları ilave edip yumuşayıncaya kadar çevirin. İç baklaları ilave edip 2 dakika daha çevirmeye devam edin.

200 ml. sıcak su ilave edin. Hafif yumuşayıncaya kadar pişirip enginarları ilave edin. Tuz ile tatlandırın.

Süzdüğünüz makarnaları tencereye ilave edip çevirin. Dereotunu ve tere yapraklarını kattıktan birkaç dakika sonra, taze çekilmiş karabiber ve peynir rende ile servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın