Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 23.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Çikolatalı Tatlılar
»
İbiza Pasta
Facebook
Twitter
Google+
14 Ekim 2021
0
177
+
-
İbiza Pasta
Tarifin Hikayesi
İbiza Pasta Tarifi İçin Malzemeler
1 paket petibör bisküvi veya sevdiğiniz her hangi bir bisküvi rondodan çekin
5 adet muz
200 ml krema
160 gram sütlü veya bitter çikolata
4 su bardağı süt
4 tepeleme yemek kaşığı nişasta
1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker
2 adet yumurta sarısı
1 paket vanilin
1 paket toz krem şanti
1 yemek kaşığı yumuşak tereyağ
İbiza Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Hazırlanışı büyük boy dikdörtgen borcamı tereyağ ile hafif yağlayalım. Çekilmiş bisküviyi döküp üzerini düzleyelim.
Ganaj için kremayı ısıtıp çikolataları ekleyelim ve karıştıralım.
Bisküvi lerin üzerine ganajı dökelim ve dikkatlice düzleyelim. her yerine denk ve kontrollü bir şekilde yayalım. .
Tenn dondurucuya kaldırıp donmasını sağlayalım. tezci davranırsanız ganaj donmaz ve saralım kvaka olmaz.
Kreması için tereyağ ve krem şanti hariç tüm malzemeyi bir tencerede karıştıralım.
Ocak üzerinde aralıksız karıştırarak pişirelim.
Ocaktan aldıktan sonra bir kaseye aktarıp üzerini streçleyelim ve soğumaya bırakalım.
Soğuyan kremayı kısa süreli mikserden geçirelim.
Toz krem şanti ve tereyağını ekleyip güzelce mikser ile çırpalım. böylece pürüzsüz bir kıvam elde etmiş olacağız.
Donan ganaj üzerine khadisece kremayı denk şekilde yayalım.
Buzdolabında bir gece dinlendirelim. zamanınız yok ise 2-3 saatte dinlenirile bilirsiniz.
Ertesi gün dolaptan çıkarıp 15 dakika oda sıcaklığında bekletelim.
Muzları yarıya bölelim borcamı da 10 porsiyon olacak şekilde dilimleyelim.
Uç kısımlarına muzları yerleştirip dikkatlice rulo yapalım.
Servis tabağına alıp afiyetle tüketebilirsiniz. Afı̇yet olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
İbiza Pasta Tarifi
İbiza Pasta Tarifi nasıl yapılır
kolay İbiza Pasta Tarifi
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Çok Pratik Pişmeyen Latte Cheesecake Videolu
Önceki Yazı
Profiterol
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı