Şeker ve süt şeker tam olarak eriyene kadar iyice ısıtılır sonra oda ısısına gelene kadar soğumaya bırakılır.
Yumurta ve şeker iyice çırpılır buna su ve ayçiçek yağı eklenir daha sonra bu karışıma un ve vanilya eklenir ve son olarak kabartma tozu üzerine limon sıkılarak bu karışıma ilave edilir.
Bu karışım dikdörtgen cam kaba boşaltılır ve 200° fırında kızarana kadar pişirilir.
Fırından çıktıktan sora üzerine çatalla delikler açılır ve şerbet ilave edilir.
Kreması tereyağı ve vanilya hariç pişirlir.
Pişirilen karışım ocaktan indirince tereyağı ve vanilyası eklenir ve iyice çırpılır.
Şerbetini çekmiş olna tatlının üzerine krema güzelce yayılır ve hindistan cevizi ile süslenir. Afiyet olsun.