Malzemeler
Ara dolgu için
Yumurtalar ve şekeri çukur bir kapta 7-8 dakika çırpın. Ayçiçek yağını ilave edip karıştırmaya devam edin. Elediğiniz unu, kabartma tozunu ve vanilyayı ilave edip spatula ile karıştırın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. Evvelden ısıtılmış 160 derece fırında 30 dakika pişirin. Kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtın. Üzerine kırılmış beyaz çikolatayı ilave edip karıştırın ve ocaktan alın. Buzdolabında 30 dakika bekletin. Soğuduktan sonra mikser ile 2-3 dakika çırpın. Kekten denk büyüklükte mini dikdörtgenler kesin. İki kek dilimi arasına krema sürün. Kalan tüm kekleri aynı biçimde hazırlayın. Buzdolabında 2 saat dinlendirin. Üzerine hindistan cevizi serpip servis yapın.