Öncelikle bisküvilerimizi fındık ile beraber bir robotta çekelim. Tereyağını ve sütüde ekleyip güzelce karıştıralım.
Tabanına yağlı kağıt serdiğimiz kelepçeli kalıba döküp yayıp bir bardak yardımı ile düzeltelim. Bir kapta krema ve pudra şekerini yoğun bir kıvam olana dek çırpalım.
Hindistan cevizini ekleyip, karıştırıp bisküvimizin üzerine yayalım (Bir kaşığı ıslatarak hindistan cevizli karışımı daha düzgün bir hale getirebiliriz)
Bu sırada kremamızı hazırlayana kadar buzdolabına koyalım. Üzeri için kremamızı ısıtalım, çikolatalarımızı içine alıp güzelce karıştıralım.
Dolaptan çıkardığımız bisküvili hindistan cevizli pastamızın üzerine dökelim. 3-4 saat buzdolabında bekletip servis edebilirsiniz (Eğer vaktiniz varsa bir gece önceden yaparsanız daha güzel olur) Afiyet olsun