Geniş bir kasenin içine sütü ve kremşantiyi koyunuz.
Sonra hakimiyetli bir biçimde hindistan cevizini ilave ediniz. Ele yapışmasın çokta sert olmasın ayrılır.
Sonra ceviz büyüklüğünde parçalara ayırınız.
Avcunun içine alıp 5 veya 6 cm uzunluğunda silindir biçimi veriniz.
Öteki yandan beyaz çikolatayı benmari usulü eritiniz.
Hazırlamış olduğunuz hindistan cevizlerini çikolataya bulayınız ve bir çatal desteğiyle çıkarınız.
Üstünü süslemek için sütlü çikolatayı da aynı biçimde benmari usulü eritiniz ve sıkma torbasının içine koyup ucunu çok minik bir biçimde kesiniz hazırlamış olduğunuz çikolataların üstünü ince ince çizgilerle süsleyiniz.
Tamamen donuncaya kadar değmeyin donduktan sonra afiyetle yiyiniz.