Malzemeler
Üzeri İçin
Süslemek İçin
Yapılışı
Bir kaba margarini, pudra şekerini, sıvı yağı, hindistan cevizini ve vanilini koyup iyice karıştıralım.
Üzerine azar azar unu ilave edip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğuralım.
Hamurdan cevizden küçük parçalar kopartıp düz zemin üzerinde yuvarlayıp ay şekli verelim.
Şekil verdiğimiz kurabiyeleri önce yumurta akına batırıp sonra da her tarafını hindistan cevizine bulayalım.
Hazırladığımız kurabiyeleri yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı olarak dizelim.
Önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirelim.
Soğuyan Hindistan Cevizli Ay Kurabiyelerin uçlarını benmari usulü erittiğimiz çikolataya batırıp servis yapın. Afiyet olsun.