Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta

Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta

Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta Tarifi İçin malzemeler

  • 2 kutu Hindistan cevizi sütü
  • 2 tatlı kaşığı toz jelatin
  • 1/3 su kadehi toz şeker
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı vanilya esansı

Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta Nasıl Yapılır?

Hindistancevizi sütü, toz jelatin, toz şeker ve bir tutam kadar tuzu bir sos tencere-sine alın. Toz şeker ve jelatin eriyinceye kadar kesintisiz karıştırarak kaynatın. Vanilya esansını da ilave edip 3-4 dakika daha kaynatın ve ocaktan alın. Ilındıktan sonra servis kaselerine paylaştırın. Buzdolabında 1-2 saat kadar dinlendirin. Servis tabaklarına ters çevirin. Üzerine dilediğiniz sosu dolaştırarak servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın