Malzemeler
Yapılışı
İlk olarak havucu rendeliyoruz. Tavaya tereyağ koyuyoruz, rendelediğimiz havucu, şeker ve cevizi içine atıp kavuruyoruz. Sonrasında karışıma tarçın da ilave edip kavurmaya devam ediyoruz. Karışım hazır olunca milföye geçiyoruz.
Milföy hamurunu ikiye bölüyoruz ve hamurun içine hazırladığımız havuçlu karışımı koyup ikiye kapatıyoruz. Tavaya sıvı yağ koyup kızdırıyoruz ve kızan yağa hazırladığımız milföy hamurlarını atıp iki taraflı olarak kızartıyoruz. Hepsini sırasıyla bitirdikten sonra pişen Havuçlu Milföy Hamuru Tatlısını servis tabağına alıyoruz. Üzerine eleyerek pudra şekerini atıyoruz, onun üzerine de ceviz serpiyoruz. Afiyet olsun.